Online betting is een enerverende hobby en bij bonuscode-nl.com dragen we een steentje bij aan een zo prettig mogelijke speelervaring. Wij testen en recenseren alle online bookmakers zodat jij uiteindelijk de juiste keus maakt. Ook wijzen we je op speciale acties en promoties. Op deze manier haal je het maximale uit het online betten.

Bonuscode-nl.com is onderdeel van een groot netwerk aan partnersites in 20 verschillende landen. Zo zijn wij aanwezig in onder andere Engeland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Polen. In de eerdergenoemde landen is online betten erg populair, maar ook de kleinere markten worden door ons bediend. Uiteindelijk is het ons doel om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met het online betten.

Visie en missie

Visie: We willen dat potentiele spelers een zo prettig mogelijke speelervaring krijgen.

Missie: Met uitgebreide recensies van betting sites en diepgaande artikelen over het betten zelf willen we dat onze lezers een positieve speelervaring hebben.

Ons bedrijfsmodel

Bepaalde middelen moeten worden aangewend om uitgebreide recensies te schrijven en online betten uitgebreid onder de loep te nemen. Hier zijn natuurlijk kosten mee gemoeid, kosten die bij bonuscode-nl.com worden gedekt door het bedrijven van ‘affiliate marketing’. Door het maken van afspraken met de spelaanbieders krijgen we commissies als nieuwe spelers zich, via ons, aanmelden op hun site. Wij vinden het belangrijk dat ons bedrijfsmodel goede journalistiek niet in de weg zit. We hebben daarom een strak beleid als het gaat om onze website content.

Hoe werkt ‘affiliate’ marketing?

‘Affiliate marketing’ is inmiddels wijd verbreid op het Internet en werkt op basis van het verwijzen van een klant. Bedrijf A betaalt bedrijf B een vooraf afgesproken commissie op het moment dat bedrijf B een klant naar bedrijf A heeft gestuurd. In ons geval betekent dat dat een aanbieder van online kansspelen zoals bet365 of Unibet ons geld betaalt als zij een nieuwe aanmelding krijgen via onze site.

Affiliate marketing is uiterst doeltreffend voor de aanbieders van kansspelen, want zij betalen alleen een commissie als er daadwerkelijk een transactie heeft plaatsgevonden op hun site. Vergelijk dat met een TV reclame waarbij slechts een fractie van de doelgroep actie onderneemt. Het rendement op de investering is in dit geval zeer onzeker en soms negatief, bij affiliate marketing daarentegen zeer goed te voorspellen en bijna altijd positief.

In de infographic hieronder staat een en ander afgebeeld.

about-us-dutch

Journalistieke waarden

De online kansspeelmarkt is groot en niet erg transparant. Om deze reden zijn we erg voorzichtig met welke onderwerpen we aansnijden en welke aanbieders we behandelen op de site.

Less is more

Van alle online bookmakers op het Internet wordt maar een fractie behandeld op bonuscode-nl.com. We verkiezen altijd kwaliteit over kwantiteit.

We testen intern alle bookmakers maar recenseren alleen die aanbieders die een stabiel en betrouwbaar product leveren. Laat de kwaliteit van het product te wensen over of is bijvoorbeeld de kwaliteit van de klantenservice beneden peil dan wordt de site niet meegenomen op onze site.

De beslissing om een aanbieder weg te laten van onze site is een puur subjectieve. Toch zijn we er van overtuigd dat wij de juiste marktkennis hebben om zulke beslissingen te maken. Wij maken bij dit beslissingsproces gebruik van onze eigen ervaringen met het platform, maar ook die van onze lezerskring. Ook kijken we altijd met een schuin oog naar wat andere media te zeggen hebben.

Recensies

Zoals eerder vermeld werken we bij bonuscode-nl.com met het ‘affiliate marketing’ model. We krijgen dus betaald als onze klanten zich melden bij de spelaanbieders die we behandelen op de site. Deze zakelijke banden hebben geen invloed op de inhoud van de recensies en artikelen. We behouden het recht op het weigeren van bepaalde aanbieders mochten de service en product van deze aanbieder beneden peil blijken te zijn. Deze methode maakt dat onze recensies altijd eerlijk en betrouwbaar zijn.

Andere artikelen

We schrijven bij bonuscode-nl.com niet alleen recensies. Ook bieden we een inkijkje in de wereld van het online sportsbetten door middel van artikelen. Zo hebben we een reeks van wedgidsen waarmee spelers hun voordeel kunnen doen. We leiden dus ook op. Aan humor ontbreekt het ook niet. We laten het niet na om met een knipoog ons eigen perspectief op zaken te geven.