Contacteer

Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen, want wij helpen je graag op weg. Het is best mogelijk dat je tegen bepaalde vragen oploopt nóg voordat je hebt kunnen spelen, bijvoorbeeld bij de aanmeldprocedure of op het moment dat je de bonuscode wil invoeren. Het is dan prettig om te weten dat er een toegewijde klantenservice voor je klaarstaat. Wij zijn er voor je!

Het enige wat je moet doen om met ons in contact te komen is het formulier hier beneden invullen met jouw specifieke vraag. Op het moment dat we jouw vraag ontvangen gaan we aan de slag en sturen we zo spoedig mogelijk een antwoord. Mochten we jouw specifieke vraag niet kunnen beantwoorden, bijvoorbeeld als het te maken heeft met je eigen apparatuur, dan zullen we nog steeds trachten het probleem voor je op te lossen, bijvoorbeeld door je naar de juiste partij te verwijzen. Er is een gerede kans dat we jouw probleem al eerder zijn tegengekomen, dus schroom niet om ons in te schakelen!

Soms is een probleemuitleg moeilijk te vatten in een web formulier, bijvoorbeeld als een vraag vrij uitgebreid of technisch is. Dan is het goed te weten dat je ook kan mailen. Wij zijn via het email adres betbonuscode@gmail.com te bereiken mocht je deze methode prefereren. We horen graag van je.

Startpagina